Seven Sisters

11/01/2015

Celý minulý týden jsem trávila v britském Brightonu, kde jsem tentokrát nebyla se Sárou, ale se školou. Brighton je neuvěřitelný a po Londýnu, mé druhé nejoblíbenější město v Británii. Odtuď vám ale fotografie ukážu jindy, dnes se zaměřím na něco trochu jiného, na oceán. 
.
Křídové útesy Seven Sisters jsou úžasné sami o sobě, na Anglii neobyklé slunce a krásné počasí, ale tomu teprve nasadilo korunu. Ikdyž mi ten den nebylo zrovna nejlépe,  místní atmosféra mi vykouzlila úsměv na tvář. Zamilovala jsem si to tam. (heh, hlavně ten výhled!)
.
Plánuju udělat video z Anglie, jako jsem dělala v létě. Pokud vše stihnu, bude v dalším článku. Ve škole mám toho teď opravdu hodně, protože výlet probíhal v době podzimních prázdnin. (výhra). Z fotek jsem osobně nadšená a doufám, že se vám budou líbit.
.
PS: Ta růžová barva vlasů se mi už téměř vymyla a já přemýšlím, co dál. Modrá, hnědá, či jít do zrz? Nevím, byla bych moc ráda za váš názor, protože já už jsem opravdu bezradná ( barva co mám momentálně mi už odrůstá, takže to je nezbytné). 






shoes ZARA
jumper Primark
jeans Forever 21
jacket H&M

You Might Also Like

11 comments

  1. To je nádherné! Celú tú anglickú atmosféru milujem, počasie, architektúra, mestá, no a tieto útesy sú krásne! Tento rok som bola v Anglicku dosť často sa mi zdá, no išla by som znova a znova! :)

    DominicaLand

    ReplyDelete
  2. Mne sa strašne páči taká tá biela/sivá ale s odleskami do fialova a podla mňa by sa ti riadne hodila :) www.vanesasworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Zrzavou ! (taky o ní uvažuju)
    Krásný fotky, jde z nich takový klid

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky! Já Brighton miluju, naprosto nádherné místo.. A vlastně celé jižní pobřeží se mi neskutečně líbí, je to tam úžasné :)

    ReplyDelete
  5. krásne fotky! tá posledná je mega dope :)

    ReplyDelete
  6. Veľmi pekné fotky.. a video sa ti tiež podarilo :) Ten útes ♥

    ladyminimalism.com

    ReplyDelete
  7. Máš nádherné fotky :) http://mich3ll.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. I was there a few days before you with my class, what a coincidence:D btw I really like your pitures
    http://nataliahalina.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Love these pictures! Looks like a great year! Happy holidays hun. Xx


    Lots of love,
    Kayla xo // Kayla's Vibration

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe